PODELI

Stanovnike Bačke Palanke od danas, pa sve do nedelje, 25. avgusta, očekuje vrlo bogat kulturni sadržaj za sve uzraste.

Naime, večeras u 21h na platou ispred sportske hale “Tikvara” svečano će biti otvoreni 25. Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade (FEP) i 3. Palanački Dunav fest.

Dok će najmlađi preko dana moći da uživaju u predstavama koje organizuje FEP na dve scene u Slovačkom domu, starija publika uživaće u večernjim koncertima Palanačkog Dunav festa na platou ispred sportske hale “Tikvara”.

Na svečanom otvaranju ova dva festival posetiocima će se obratiti pokrajinska sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama – Dragana Milošević, a publiku će pozdraviti i direktorka Festivala ekološkog pozorišta za decu i mlade – Sonja Petrović, predsednik Skupštine Opštine Bačka Palanka – Mita Lačanski, Tamara Jožić ispred Palanačkog Dunav festa dok će ih svečano otvoriti Nikola Pejaković Kolja.

Pod sloganom “Srcem, štapom i kanapom” PDF i FEP su zajednički kreirali vrlo bogat muzički program i nazvali ga pdFep koji će trajati od 22. do 24. avgusta. Ulaz prve večeri je besplatan dok se za petak naplaćuje 400 RSD, a za subotu 600RSD. Ulaznice su dostupne na svim GIGSTIX prodajnim mestima.

Kompletan program Festivala ekološkog pozorišta za decu i mlade pogledajte OVDE, a satnicu Palanačkog Dunav festa možete videti na Facebook stranici festivala OVDE.