PODELI

Na Dan Zaljubljenih u Vintageu nastupaju punk rock legende U.K. Subs i njihov gost TV Smith – bivši vođa punk rock benda The Adverts.

U žestoku noć punka, znoja i ljubavi uvešće vas zagrebački bend Eksodus, a nakon i pre koncerta u DJ čizme uskočiće Tomi Phantasma koji će zagrejati publiku setovima stranih i domaćih punk rock i new wave anti-hitova.

Karte za koncert se u pretprodaji po 40 kn mogu kupiti u samom klubu, na dan koncerta cena karte iznosiće 60 kn.

U.K. Subs, naziv ispisan na hiljadama kožnjaka širom sveta, nastavljaju svoje beskrajno putovanje na turneji “On Tour Forever”. Te legende UK punka su 1982. održale koncert u Poljskoj i tako postale prvi bend koji je svirao iza ”željezne zavese”. U Hrvatskoj su prvi su koncert održali ’86. i to u kultnom klubu ”Kulušić” gde su tada proslavili 10. rođendan.

Kroz U.K. Subse prodefilirali su brojni muzički vojnici, ali legendarni 70. godišnji Charlie Harper je uvek ostao neslomljiva kičma koji bend vodi sa istim žarom kao i na samim počecima. Osim njega bendu je manje-više od ’80.-e veran i Alvin Gibbs basista koji je imao čast svirati s neukrotivim Iggyjem Popom.

Na predstojećem koncertu, predstaviće svoj 24. album ”XXIV”, ali i svoje najveće hitove ”Emotional Blackmail”, “Stranglehold”, “Warhead”, “Organised Crime”, “Tomorrow Girls”, “Endangered Species”, “Young Criminals”, “Crash Course”, “Riot”, “Party In Paris”..

Specijalni gost biće još jedna punk rock legenda, TV Smith. Njegovo je ime, kao i ime njegovog benda The Adverts velikim slovima zapisano u istoriju punk rocka.

Koncert će početi oko 22:30h, a ulaz u klub se naplaćuje od 21 sat.