PODELI

Petodnevne ulaznice za predstojeći EXIT biće dostupne po promotivnoj ceni od 5990 dinara još samo danas 1. jula, do ponoći.

Već od utorka, 2. jula, cena petodnevne ulaznice iznosiće 6990 dinara sve do 9. jula do ponoći, posle čega će dostići finalnu cenu od 11.990 dinara.

Danas, 1. jula, u ponoć ističe i promotivni period za jednodnevne ulaznice koje su u trenutno prodaji po ceni od 2490 dinara, a već od utorka njihova cena iznosiće 2990 dinara do 9. jula u ponoć, dok će na dan festivala ulaznice biti skuplje.

Akcija za studente i srednjoškolce koji mogu da kupe paket ulaznica za 5 dana festivala po ceni od 5490 dinara trajaće takođe do 1. jula do ponoći. Ulaznice za studente i srednjoškolce za predstojeći EXIT festival dostupne su na Gigstix prodajnom mestu u Novom Sadu – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), a studenti i srednjoškolci koji nisu iz Novog Sada popust mogu da ostvare slanjem mejla na tix@gigstix.com.

Ulaznice su dostupne u Novom Sadu na Gigstix prodajnim mestima – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60), knjižara Serendipiti (SPENS, Sutjeska 2) i Cafe Macchiato (TC Merkator) i onlajn kupovinom preko Gigstix.com ili u Corner šopovima širom Srbije.

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.