PODELI
Basic RGB

Predstava “Olimp: u slavu kulta tragedije – predstava od 24 sata” proslavljenog belgijskog reditelja Jana Fabra svečano će otvoriti 51. Bitef, 23. septembra u Sava centru u 18 časova.

Karte su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni Sava Centra i na svim ovlašćenim prodajnim mestima Eventima u Srbiji. Postanite Bitef ranoranilac kupovinom karata za predstavu “Olimp: u slavu kulta tragedije – predstava od 24 sata” do 1. avgusta po specijalnoj ceni od 2.900 dinara. Karte se mogu kupiti i putem webshop-a Eventima .

CENE ulaznica kupljenih:
do 1. avgusta: 2.900,00 RSD (BITEF RANORANIOCI)
do 1. septembra: 3.600,00 RSD
nakon 1. septembra: 4.500,00 RSD

U prodaju će biti pušten ograničeni broj ulaznica za studente po ceni od 1.500,00 RSD. Ove ulaznice će jedino moći da se kupe na blagajni Bitefa od 1. septembra, uz prethonu rezervaciju.
Za rezervacije i sve dodatne informacije o studentskim ulaznicama možete se obratiti putem e-mail adrese blagajna@bitef.rs.
Po poništenju ulaznice publika će dobiti narukvicu koja će im obezbediti mogućnost da slobodno ulaze i izlaze tokom predstave. Za ovu priliku, Bitef i njegovi sponzori i partneri obezbedili su mnogobrojne sadržaje za odmor i rekreaciju gledalaca: Sleeping zonu sa krevetima, lejzi begovima, dušecima; Food zonu u bifeima i restoranu Sava Centra; Bitef biblioteku… Gledaoci će moći da uživaju i u isceljujućim zvucima muzike u Chill i Healing zoni kao i uz časove joge tokom jutarnjeg buđenja. Ukoliko budu morali da pošalju hitne mailove, moći će da to urade iz Biznis wifi zone. Pored ovih sadržaja, Bitef priprema još mnoštvo iznenađenja za odmor i pun ugođaj gledalaca. Numeracija ulaznica važi prva četiri sata, a nakon toga publika će moći da menja mesta i perspektivu gledanja predstave.

REZERVACIJA I PRODAJA ULAZNICA ZA SVE PREDSTAVE NA 51. BITEFU

Ulaznice za sve predstave na 51. Bitefu se mogu rezervisati od 15. do 30. avgusta putem e-mail adrese: blagajna@bitef.rs i telefona: + 381 69 899 24 00 (od 10h do 17h).
Prodaja ulaznica za sve predstave na 51. Bitefu počinje 1. septembra na Blagajni Bitef festivala koja je smeštena u Pozorištu na Terazijama (Terazije 29).
Cene ulaznica: 1.700,00 – 2.500,00 RSD
Popusti:
30% za komplet ulaznica
20% za rezervisane ulaznice i organizovane grupe

Festival su tradicionalno podržali Sekretarijat za kulturu Grada Beograda i Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije. Takođe festivalu je tradicionalno pružila podršku Ambasada SR Nemačke u Beogradu i Goethe-Institut Beograd, kao i Ambasada Švajcarske u Beogradu.