PODELI

Ulaznice za jedinstveni akrobatski šou The Royal Horse Gala “Pegasus”, sa 20 konja na sceni, koji će se održati prvi put u Srbiji, 25. i 26. oktobra u Kombank Areni, od juče su u prodaji.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima CS Eventima i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs a cena je 1600, 1900, 2200, 2500 i 3500 dinara.

Kombank arena je saopštila da je za publiku ove magične predstave koja je događaj za pamćenje za celu porodicu, spremila posebne pogodnosti. Uz svaku od prvih 1000 kupljenih ulaznica, kao poklon dobija se vaučer za besplatno krstarenje Dunavom i Savom, koje je obezbedio Jahting Klub Kej.

the-royal-horse-gala-2-700x466

Kombank Arena najavila je program The Royal Horse Gala kao spektakularnu predstavu punu magije i šarenih kostima u kojoj koreografije izvode konji lipicaneri, luzitano konji, andaluzijski, arapski i frizijski konji iz pet najelitnijih svetskih škola jahanja.
Ovaj senzacionalni program je videlo više od milion ljudi u celoj Evropi i predstavlja omiljenu zabavu za celu porodicu, kako za mlade tako i za starije.

Akrobatski šou The Royal Horse Gala stvorio je bavarac Jozef Hofling 1994. godine, koji je tokom 1993. putovao po Evropi u potrazi za najboljim konjima za predstavu.

Tvorac ovog uzbudljivog šoua dobio je ličnu pozivnicu od britanske kraljice Elizabete II da bude deo proslave njenog Zlatnog jubileja u maju 2002. pod nazivom “Svi kraljičini konji” u kojoj je učestvovalo 1000 konja.

Spektakl “Pegasus” je predstava puna neverovatnih akrobacija i razigranih dresura u kojoj će uživati ljubitelji kako konja, tako i pozorišta.

Gala-of-Royal-Horses