PODELI

Zbog velikog interesovanja u prodaju je pušten još jedan kontigent „EarlyBird“ dvodnevnih festivalskih ulaznica za Bačvice Beach Festival koji se održava u Splitu na istoimenoj plaži, 01. i 02. avgusta.

Prvi kontigent ulaznica rasprodat je u rekordnom roku od dva dana. Iako je ranije najavljeno da će se nove ulaznice za ovaj festival moći kupiti tek po objavi novih izvođača, i to početkom aprila, organizator Ritmika Production odlučio da iznenadi svoje posetioce.

„Zbog iznimno velikog interesa i za sve istinske ljubitelje techno zvuka koji nisu na vrijeme stigli kupiti rane ulaznice, odlučili smo pustiti u opticaj još jedan kontingent ranih ulaznica koje će biti u prodaji od ponedjeljka, 17. ožujka na www.entrio.hr. Ulaznice se mogu kupiti i na fizičkim prodajnim mjestima u Zagrebu, Osijeku, Puli, Rovinju, Rijeci, Zadru, Šibeniku i Splitu, a kompletan popis poslovnica potražite na https://www.entrio.hr/outlets“-poručuju organizatori.

Prvi potvrđeni gost festivala je remikser, producent i DJ, Dave Clarke iz Velike Britanije. Sudeći prema sadašnjem reakcijama i pomami za ulaznicama za najmokriji festival na Jadranu interes je mnogo veći od očekivanoga.