PODELI

Udruženje Rok muzičara Srbije objavilo je poziv autorima i bendovima sa teritorije Srbije da se prijave  za takmičenje koje organizuju već četiri godine, BARF-Beogradski autorski rok festival.

Rok za prijavljivanje je 1. decembar. Finalno veče festivala će se održati kao i prošle godine 26.12.2014. u sali Amerikana u Domu omladine Beograda. Nagradni fond, kao i sve dodatne informacije biće uskoro objavljene.
Prijavljivanje se vrši preko interneta na zvaničnom web sajtu festivala OVDE.

Uslovi za učešće na konkursu: da su kompozicije kompletno autorske (muzika, tekst i aranžman), da su tekstovi pesama i vokalna interpretacija na jeziku po izboru autora, da kompozicije prijavljene za festival nisu objavljivane od strane renomiranih diskografskih kuća.

Na finalnoj večeri festivala, stručni žiri sastavljen od eminentnih srpskih muzičara i kritičara će nepristrasno i maksimalno objektivno glasati i izabrati najbolje u kategorijama: najbolji autori i najbolji izvođači (interpretatori).

Pored ovih nagrada biće dodeljena i nagrada publike na osnovu glasova publike na festivalu. Prijave za učešće mogu podneti sve grupe i autori iz Republike Srbije.