PODELI

ČAROBNI SVET MUZIKE ZA DECU UZRASTA OD 18 MESECI DO 7 GODINA

Muzička saznaonica “Čarobna frula”, kroz pesmu, pokret, ples i uz upotrebu instrumenata, uvodi decu u čarobni svet muzike. Kreativni pristup nastavnika škole, u edukaciji dece uzrasta od 18 meseci pa do 7 godina, pokazao se prethodnih godina kao najbolji put ka razvijanju ljubavi ne samo prema muzici, već i u jačanju samopouzdanja, samokontrole, ritma, ravnoteže i pažnje kod dece.

Rad u grupi omogućava socijalizaciju deteta, razvija prijateljstva i omogućava kontakt sa drugim porodicama. U najmlađim grupama u kojima su deca od 18 meseci do 3 godine, aktivno učestvuju i roditelji sa decom na časovima, što vezu roditelja i deteta čini jačom.

Časovi se održavaju jednom ili dva puta nedeljno, u zavisnosti od grupe koju dete pohađa. Probni čas je besplatan.
Upis počinje u petak, 28. avgusta i trajaće do 11. septembra 2015. godine. Sve informacije o upisu i o aktivnostima u muzičkoj saznaonici “Čarobna frula” mogu se dobiti putem e-maila deci.na.dar.ns@gmail.com ili na broj telefona 063 – 592 – 559. Muzička saznaonica “Čarobna frula” nalazi se u Dečjem kulturnom centru, ulici Ive Lole Ribara 6 u Novom Sadu.


.