PODELI

Kulturna manifestaciju pod nazivom “Kulturaljka” održaće se od 28. do 30. marta u Šibeniku.

Organizator je Udruga P.A.R.K. koja je program ovogodišnje manifestacije podelila u dva dela sa ciljem da mladima u ovom gradu ponudi kvalitetan kulturni sadžaj.

“Kulturaljka” ima za cilj da istakne problem dugogodišnjeg nedostatka adekvatnog prostora za mlade i njihove aktivnosti u Šibeniku. Na ovoj manifestaciji, u prvom delu, biće predstavljeni najbolji radovi mladih na ovu temu koji su pristigli na konkurs. Radovi će moći da se pogledaju u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Juraj Šižgorić u četvrtak, 28. marta u 18h.

Drugi deo ove manifestacije čini muzički program kojim organizatori žele da obezbede kvalitetan sadržaj mladima u Šibeniku.

Pod šatorom na prostoru bivše tvornice TEF, 30. marta nastupaće Gužva u 16-ercu, Kanda Kodža i Nebojša, Urban&4, a za after party do ranih jutarnjih sati pobrinuće se regionalni DJ kolektiv Balkan’s Hi Fi.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 60 kuna u caffe barovima Domald i Vino&Ino u Šibeniku, a na ulazu na koncert cena ulaznice će iznositi 80 kuna.