PODELI

Abum “No 01” grupe EUPHORIA koji je pre 2 meseca objavila izdavačka kuća Croatia Records svojevrsna je retrospektiva i pečat dosadašnjeg rada i truda članova grupe koji su ujedno i veliki zaljubljenici u motore i rock ‘n’ roll.

Kako su današnja vremena teška i poprilično nezgodna za ovu vrstu muzike, trudili su se ponuditi kvalitetan materijal koji će svima koji imaju i malo rokerske krvi u sebi probuditi te osećaje i vratiti ih korenima.

U protekla dva meseca ova žestoka četvorka snimila je i objavila spotove za pesme “Crkni stoko” i “Ostaviću ruže”, a ovih dana snimljen je materijal al za još jedan singl i spot sa ovog albuma. Reč je o pesmi “Roker” za koju muizku i text potpisuje Alen Islamović a aranžman Ado Iftić.

Ova pesma je svojevrstna životna priča autora koji je svoje srednjoškolske dane satkao u muziku i text za ovu pesmu. U spotu se pojavljuje i sam autor što dodatno upotpunjuje ovu iskrenu životnu priču. Spot je radila ekipa koja je bila zadužena i za prethodna dva spota a sniman je nedaleko od Bihaća na lokacijama unutar NP Una. Spot se očekuje za 15 dana kada će premijerno biti emitovan kako putem youtube-a tako i putem malih ekrana.