PODELI

Uspešna saradnja između Nektar OK Festa i Operacije kino koja traje već punih pet godina, nastavlja se i ove godine. Posetioci na Tjentištu biće u prilici da uživaju u filmskim projekcijama u okviru OK Cinema zone na otvorenom.

Operacija kino, projekat Obale Art Centra u saradnji sa Sarajevo Film Festivalom tokom godine, posećuje gradove Bosne i Hercegovine, promovišući najnovija svetska i evropska filmska ostvarenja, te publici širom države donosi deo programa i atmosfere Sarajevo Film Festivala.

Ekipa Operacije kino ovog puta odabrala je dve filmske projekcije koje će 12. i 13. jula biti prikazane na velikom filmskom platnu od 21:00 u OK Cinema zoni koja je locirana ispred Hotela „Mladost“. Reč je o filmovima:

Petak /12.07./ – Cold War

Subota /13.07./ – Birds of Passage

Uz odličnu muziku, te adrenalinski doživaljaj NP Sutjeska, program OK cinema zone upotpunjuje sadržaje festivala, te ljubiteljima sedme umetnosti pruža jedinstven doživljaj kina na otvorenom, pod zvezdanim nebom na Tjentištu.

Ukoliko još uvek niste osigurali svoje mesto na ovogodišnjem Nektar OK Festu, još uvek nije kasno da to učinite. Sve informacije o dostupnim paketima potražite na www.okfest.net/#booking .