PODELI

Muzička kuća “Metropolis Music” i Vasil Hadžimanov Band vas pozivaju na promociju i potpisivanje licencnog izdanja “Alive“ i proslavu Svetskog dana muzike u Beogradu.

Promocija i potpisivanje najnovijeg albuma Vasil Hadžimanov Band-a, kao i mini koncert  i svečani koktel održaće se 21. juna, sa početkom u 14 časova, u prostorijama Muzičke kuće Metropolis, Makedonska 21.

Album “Alive” sadrži autorske kompozicije Vasila Hadžimanova, Branka Trijića i Miroslava Tovirca, kao i kompozicije koje su zajedničko autorsko delo celog benda. Muzički producenti ovog izdanja bili su Alen Hadži-Stefanov iz Makedonije i Mark Wingfield iz Sjedinjenih Država. U javnosti se pojavio pod etiketom američke izdavačke kuće MoonJune Records ,a sada se, za Srbiju i region, pojavljuje i kao licencno izdanje pod etiketom muzičke kuće Metropolis Music iz Beograda.

Ovaj album uspeo je da osvoji i publiku i muzičke kritičare na međunarodnom nivou, te već do sada broji više od 30 objavljenih recenzija, među kojima su i engleski The Guardian i čuveni američki muzički magazin DownBeat .

Više o najnovijem albumu, bendu i recenzijama možete pronaći na oficijalnoj strani www.vhband.com.

Foto: Porto Montenegro