PODELI

Ovih dana poznata hrvatska grupa Vatra i takođe vrlo poznata i priznata hrvatska fotografkinja Mare Milin obnovili su svoju dosadašnju saradnju, ovog puta u nešto drugačijem obliku.

Iako su do sada sarađivali isključivo na snimanjima službenih fotografija benda od kojih su se brojne od njih našle i na omotima njihovih studijskih albuma, ovog su se puta upustili u zajedničko snimanje video spota za drugi singl s nadolazećeg EP-ja ”VT” čiji izlazak očekujemo sredinom oktobra.

Reč je o pesmi ”Vrati se (EP version)” koja je, kao i ostale pesme s nadolazećeg izdanja, stari hit u novom ruhu.

Vatra je naime između dva službena albuma odlučila objaviti skraćeno izdanje na kojem su, u novim aranžmanima, publici koja ih do sada nije čula, želeli predstaviti svoje stare pesme. Prema rečima samih članova benda, to su kvalitetne i vredne pesme koje su u ovo doba hiperprodukcije želeli spasiti od zaborava. Kao i ”Bilo je dobro dok je trajalo” i pesma ”Vrati se” nastala je 1999. godine i objavljena je na njihovom prvom albumu ”Između nas”.

Prvi i najavni singl EP-ja ”VT”, pesma ”Bilo je dobro dok je trajalo (EP version)” već se 5 meseci, redovno nalazi među prvih 15 na službenoj HR TOP 40 listi najviše puštanih domaćih singlova.

Snimanje s Mare Milin, napominju, bilo je iznimno ugodno, sa dobrom vibrom s obe strane objektiva. Glavnu ulogu dobila je klavijaturistkinja benda Irena Celio-Cega. I Mare i Vatra vesele se novom video spotu i ne sumnjaju da će rezultat ovog dvodnevnog snimanja biti odličan.

Premijeru očekujte uskoro!