PODELI

Legendarni beligijski sastav Vaya Con Dios, predvođen pevačicom senzibilnog glasa Dani Klajn nastupiće u okviru svoje oproštajne turneje u beogradskoj Kombank Areni 12. oktobra.

Na koncertu u Beogradu bend će sve ljubitelje njihove muzike, po poslednji put, podsetiti na najveće hitove: “Nah neh nah”, „Johnny”, „Just A Friend Of Mine”, „Don’t Cry For Louie”, „Puerto Rico” u originalnom aranžmanu iz 90-ih, kada je ovaj bend i doživeo svetsku popularnost.

Ovo nije prvi dolazak Vaya Con Dios u Srbiju, njihovi prethodni koncerti bili su rasporadati a na poslednji u Kombank Arenu dolaze u oktobru da se oproste od brojnih fanova u Srbiji i regionu.

Vaya Con Dios su jedna od najuspešnijih belgijskih grupa svih vremena. Bend su 1986. godine osnovali pevačica Dani Klajn, Dirk Šufs i Vili Lambregt. Svetsku slavu su postigli pesmama „Just A Friend Of Mine“, „What’s a Woman?“, „Nah Neh Nah“, „Don’t Cry for Louie“, „Puerto Rico“, „Heading for a Fall“, „Johnny“, „Sunny Days“ i „Don’t Break My Heart“.

U proteklih 25 godina ovaj kultni sastav objavio je šest studijskih, tri kompilacijska albuma i prodao više od 10 miliona albuma i 3 miliona singlova.

Dani Klajn je 1. januara 2013. napunila 60 godina i posle oproštajne turneje želi da se posveti mirnijem životu. Nedavno je objavila svoju autobiografiju pod nazivom “Memoirs”.

Koncert sastava Vaya Con Dios u Kombank Areni organizuje produkcija Playlive. Ulaznice po ceni od 3.800 i 3.300 RSD za parter (sedenje), 1700 RSD (stajanje) i 2.400 i 2.600 RSD za tribine, od danas se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i biletarnici Kombank Arene.

Izvor: b92

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.