PODELI

U petak, 10. januara, u Bitef Art kafeu u Beogradu biće održano veče stand up komedije, a nastupaće gost iz Hrvatske, Domagoj Pintarić, jedan je od najbolih stand up komičara u regionu.

Domaća publika je imala prilike da ga gleda na StandUpFest-u gde je svaki put izazvao fenomenalne reakcije, a veoma je rado viđen gost i u klubovima Beograda.

Kako od živciranja i frustracije napraviti šalu? To ne zna ni Domagoj Pintarić, ali mu redovno polazi za rukom! Dečko je skoro iz centra Zagreba, odrastao je na prljavim ulicama nudeći svoje mlado telo i usluge pijanim mornarima kako bi izdržavao svoju porodicu. Ustvari, nije trebalo da izdržava porodicu…

Početak je u 21.30h, a u saradnji sa Bitef Art kafeom Remix Press vam poklanja 3×2 besplatne ulaznice za ovo veče. Svoje ime i prezime pošaljite na mail remixpress@gmail.com najkasnije do petka, 10. januara, do 19h, a prvih troje dobiće po dve besplatne ulaznice.

Cena ulaznice je 200 dinara.

U januaru će biti održane još tri večeri stand up komedije kada će nastupati Srđan Dinčić (17. januar), Vlatko Štampar (24. januar) i Aleksandar Perišić (31. januar).