PODELI

Završnica ovogodišnje Green Love sezone predstavlja dve žurke za pamćenje! 15. oktobra na SPENSu, novoj Green Love žurci pridružuju se Metodi Hristov, čuvena ekipa Wet Dreams, Rick Maia, Nexie i Vuk Smiljanić i Vladimir Palik koji obećavaju lud provod i pravu žurku do ranih jutarnjih sati, a zatim zatvaramo fenomenalnu sezonu 2016 uz sjajne DJ-eve Dosem, Nakadiu, Andrew Mellera i Kristinu Lalić, 3. decembra na SPENSu.

Metodi Hristov, DJ bugarskog porekla, miljenik je publike klubova širom sveta. Pored svoje velike popularnosti na plesnim podijumima velikih klubova, Hristov je vlasnik hita „Step Outside“ kojeg je Matthias Tanzmann imenovao kao traku broj 1 cele sezone na Ibici 2014. Njegov autorski rad podržavaju prestižna imena DJ sveta kao što su Marco Carola, Richie Hawtin, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot i mnogi drugi, a za ovu sezonu pripremio je nova iznenađenja! Hristov će DJ pult deliti sa Rick Maia-om, miljenikom evropskih klubova koji dolazi iz Barselone, kao i sa dobro poznatom ekipom Wet Dreams, Vladimirom Palikom i Nexie & Vukom Smiljanićem.

Nakon oktobarske Green Love žurke, očekuje nas uzbudljiv decembar i  zatvaranje ovogodišnje sezone uz DJ-eve koje je publika tražila! U Novi Sad, na SPENS stižu DOSEM i NAKADIA kao i Andrew Meller i Kristina Lalić.

Ulaz na obe  Green Love žurke uz čuvenu GREEN CARD možete obezbediti već  sada za samo 1590 dinara, dok pretprodajna cena ulaznice za oktobarski Green Love iznosi 990 dinara. Ukoliko ne požurite i ne obezbedite svoje ulaznice do 15. oktobra, cene karata i Green Card-a biće skuplje na dan festivala.

Ulaznice možete nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tixa i na http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/11-festivali/961-green-love-2016-2016-novi-sad-spc-vojvodina.