PODELI

Dugoočekivani EP Velikog prezira, izdanje ,,Svetlost i dim”, upravo je objavljeno na 12” vinilu pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak.

Pored pesama ,,Novčanik” i ,,Da” kojima je izdanje najavljeno, brojni poštovaoci Velikog prezira će na 45 obrtaja moći da čuju i naslovnu numeru ,,Svetlost i dim”, ali i ,,To”, pesmu koja se pominje kao jedno od najboljih pop ostvarenja u poslednih deset godina.

Beogradsku promociju EP “Svetlost i dim” doživeće u nedelju 30. decembra2012. u 19 časova u inspirativnom prostoru galerije 12 Hub u Karađorđevoj 59 (Beograd): “Pozivamo sve prijatelje benda da se družimo i predstavimo naše novo izdanje ,,Svetlost i dim”. – poručuju članovi benda.

Očekuje vas mnoštvo sadržaja koje su pripremili specijalno za ovu priliku. Prikazaće aktuelni video spot za pesmu ,,Da”, novi video spot za naslovnu pesmu ,,Svetlost i dim”, kao i trejler za budući dokumentarni film o grupi Veliki prezir u režiji Andrijane Stojković. EP ,,Svetlost i dim” je vinilno izdanje i na promociji će se prodavati po vrlo pristupačnoj promotivnoj ceni.

“Svi su dobrodošli! Mi planiramo da se dobro provedemo i potrudićemo se da tako bude i vama. Posle zvaničnog dela promocije sledi prateći program za koji naš narod obično upotrebljava sleng izraz ,,žurka”! Naravno, uz vrlo nepažljivo odabran muzički repertoar…”

EP ,,Svetlost i dim” snimljen je u studiju ,,Digimedia“ u Beogradu i ,,Šamarčina” u Vrbasu.

Snimatelji: Dušan Ševarlić, Janko Maraš.

Produkcija i mastering: Matej Zec (Studio ,,Dis”, Rijeka).

Izdavač: ,,Odličan hrčak”

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.