PODELI

Članovi hrvatske rok grupe Let 3 odlučili su da obraduju fanove Heineken Lovefesta i na njima svojstven način video porukom pozdrave sve posetioce najvećeg festivala ljubavi u zemlji pre njegovog početka.

Inače, kontroverzni riječki rokeri će na festivalu u Vrnjačkoj Banji nastupiti 9. avgusta na Bushmills Live Stage-u.

Legendarna srpska rok grupa Partibrejkers 7. avgusta otvoriće program Bushmills Live Stage-a. Iste večeri na bini posvećenoj ljubiteljima tvrđeg gitarskog zvuka nastupiće Kanda Kodža i Nebojša, Nikola Vranjković, kao i Frau Casio.

BAD COPY

Drugo festivalsko veče biće u znaku hip hop muzike, a zvezde večeri će biti beogradski sastav Bad Copy, kao i popularni crnogorski dvojac Who See. Svoje nastupe potvrdili su i veterani srpske hip hop scene Prti Bee Gee, kao i sastav VIP i niški dvojac Stereo Banana.

RAMBO AMADEUS

Osim gostiju iz Hrvatske, poslednje festivalske večeri nastupiće i srpska muzička legenda Rambo Amadeus, a na sceni će se smenjivati i Ritam Nereda, Goribor i čačanska grupa Za Dž.

Na dugoj listi izvođača na novoj festivalskoj bini nalaze se i MKDSL, di-džej Flip, X-Coast, Mystic Stylez, All That Bass, kao i vrnjački bendovi Regulator i Schizoprenia.

Do početka najvećeg muzičkog spektakla u centralnoj Srbiji ostalo je još samo deset dana, a trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica iznosi 2.499 dinara, dok je cena karte za jedan dan 1.199 dinara. Ulaznice za festival se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima ili naručiti putem sajta www.lovefest.rs.