PODELI

ViLa FiLoZoFina će u nastavku koncertnih promocija istoimenog autorskog albuma „Vila Filozofina”, sa svojim bendom  nastupiti u zemunskom klubu FEST, u subotu 29. marta 2014. od 22h.

Podršku možete dati kupovinom ulaznica, po ceni od 300 dinara, i CD izdanja “Vila Filozofina” po promotivnoj ceni od 500 dinara, u klubu Fest.

Bend ViLe FiLoZoFine čine: Nevena Filipović-vokal i klavijature; Jelena Rančić Blagić-vokal; Nenad Trajković-bubnjevi; Novak Savić-bas gitara; Dejan Hasečić-el.gitara; Branko Đuričić-el.gitara

Album “Vila Filozofina” je u prodaji od avgusta 2013. a našao se na top listama portala i časopisa svrstan među najbolja najnovija izdanja albuma rok muzike u 2013. godini.

Pored Specijalne nagrade žirija na Jelen DemoFestu 5, u Banja Luci, u julu 2012. godine (kada je prvi put javno izvela pesme sa albuma koji je tad bio u pripremi), ViLa FiLoZoFina je sa svojim bendom po drugi put osvojila i Specijalnu nagradu ”ATRE BARF” za Najkompletniji umetnički i muzičko-scenski nastup na takmičenju BARF 3, u decembru 2013.godine u organizaciji Udruženja Rok Muzičara Srbije (URMUS), i tako potvrdila mnogobrojne pohvale i podršku muzičke javnosti, muzičkih kritičara i medija.

Uz specijalnu povelju koja će biti uručena, nagrada uključuje i učešće na Danima srpske kulture u Istri od 24. do 27. aprila 2014. godine.

U okviru ove manifestacije ViLa FiLoZoFina će sa svojim bendom održati koncert u Puli, 25. aprila, što će biti prilika za dodatnu afirmaciju srpskog rokenrola i van granica Srbije.

Važna novost je i to, da je ViLa FiLoZoFina – Julianna Boroš uvrštena u ”Ilustrovanu enciklopediju rok muzike u Vojvodini od 1963-2013.” koja je objavljena u januaru 2014. godine, autora Bogomira Bogice Mijatovića, čuvenog novinara, rok istoričara i kritičara. Na taj način dobila je još jednu pohvalu za kvalitetno muzičko stvaralaštvo.