PODELI

Koncertna promocija albuma “Vila Filozofina” u Novom Sadu, zakazana je za subotu 7. decembra, od 21 čas u caffe-club-u Foxtrot.

Novosadska publika, mediji, stručna javnost, saradnici i prijatelji imaće priliku da uživaju u izvođenju već zapaženih numera sa albuma u veselom ambijentu čuvenog Foxtrota.

Očekuje se sjajna atmosfera koja će simbolično predstaviti energiju, ljubav i pažnju utkanu u ovaj album i opravdati već dodeljenu reputaciju sasvim izuzetnog ostvarenja.

U organizaciji SKCNS, kroz ovo uzbudljivo veče će vas voditi prepoznatljivi vokal Julianne Boroš, naše ViLe FiLoZoFine. Sa njom će nastupiti Nevena Filipović (vokal i klavijature), Jelena Rančić Blagić (vokal), Novak Savić (bas), Nenad Trajković (bubnjevi), Dejan Hasečić (el.gitara) i Branko Đuričić (el.gitara).

Muzički doživljaj svojom podrškom i predivnim vinima pojačaće specijalni donator Vinarija STOBI. Svoju podršku možete dati i Vi kupovinom ulaznica za ovaj koncert, u CD šopu MUNGOS (Zmaj Jovina 2, pasaž) i caffe-u FOXTROT (Futoška 23), gde se ujedno može kupiti i album “Vila Filozofina”. Ulaznice u pretprodaji koštaju 300 dinara, a na dan koncerta 400 dinara.

U znak dobrodošlice:

– svaki kupac ulaznice dobija i kupon za poklon vino, jer uz jednu kupljenu čašu STOBI vina, još jednu vam poklanja ViLa FiLoZoFina,

– a svaki 25. kupac ulaznice, dobija na poklon i CD izdanje albuma “Vila Filozofina”.