PODELI

Danas je u Novom Sadu održana konferencija za novinare povodom jubilarnog petnaestog NS Koncerta godine koji će biti održan 13. decembra.

Na konferenciji su bili prisutni članovi bendova koji će nastupati, a u ime organizatora govorio je Obrad Boba Škrbić koji je izjavio da je interesovanje za Koncert godine veće nego ikada što je bilo i da je već pola kontigenta ulaznica prodato.

Škrbić je dodao da, sudeći po interesovanju koje vlada, očekuju da će ove godine oboriti rekord u broju posetilaca koji za sada drži Koncert godine održan 2012. na kojem je bilo 8000 ljudi.

Satnica još uvek nije objavljena, ali na osnovu izjave frontmena benda Grate, Gorana Bega, oni će otvoriti ovogodišnje izdanje u 16h kao svojevrsni domaćini jer su jedini bend iz Novog Sada koji će nastupiti.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.200,00 dinara preko Gigstix prodajne mreže, u knjižarama “Vulkan” i odabranim Corner shop radnjama širom Srbije, prodavnici Gigstix u Pariskom magazinu, radnjama “Dr Tehno” i na blagajni SPENS-a. Cena ulaznica na dan koncerta, ako ih ostane u prodaji, iznosiće 1.350 dinara.

Više o izvođačima jubilarnog Koncerta godine možete pročitati OVDE.