PODELI

U petak 16. novembra na drugom ovogodišnjem Vračar Rocks! koncertu nastupiće: Bolesna Štenad, Multietnička Atrakcija i Organizam.

Početak koncerta je u 20h.

Bolesna Štenad je bend koji radi već nekoliko godina, a u martu ove godine objavili su debi album “Loše, Loše” na etiketi Manekeni Bigza. Već prvi singl za pesmu “Infostan” postao je veliki hit i otvorio im put za mnogobrojne koncerte koji su usledili širom Srbije. Spajajući aktuelno političko društvene teme sa Monti Pajtonovskim smislom za humor Bolesna Štenad nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a skakanje i horsko pevanje publike na njihovim koncertima su neizbežni.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PXufi2KjIE8&playnext ]

Multietnička Atrakcija je 2008. godine po izboru magazine Popboks izabran za najbolji novi bend, a godinu dana kasnije pobedili su na Art & Music Festivalu u Puli i postali regionalna koncertna atrakcija. Njihov istoimeni debi album ovih dana dočekuje naslednika tako da će se na koncertu u Božidarcu pored starih pesama na repertoaru naći i nekoliko aduta sa predstojećeg izdanja.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PXufi2KjIE8&playnext ]

Bend Organizam je jedna od novih nada BIGZ scene. Tvrdi zvuk koji svoje korene vuče iz punk rocka i miks različitih muzičkih žanrova krasiće njihov debi album koji je u pripremi.

http://www.youtube.com/watch?v=TU38Fj771Ns

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TU38Fj771Ns ]

Ulaznice po ceni od 300 dinara se prodaju samo na ulazu.

 

 

 

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.