PODELI

U petak, 21. novembra, Vračar Rocks festival će zajedno sa Beograđanima obeležiti 40 godina od osnivanja ,,najvećeg malog benda na svetu”, grupe Ramones.

Probrani repertoar jednog od najuticajnijih bendova u istoriji rokenrola koji je ostavio značajan trag i na domaću muzičku scenu, u CZK Božidarac izvešće supergrupa koju su osnovali članovi poznatih beogradskih bendova – Ramomci. Četiri Ramomka koja su se do sada ,,skrivala” u zidinama Bigza, kultnim pesmama Ramones-a daće jak autorski pečat.

Iako Ramomci kriju svoj identitet, ekipa Vračar Rocks festivala je dugotrajnom i organizovanom akcijom uspela da dođe do njihove fotografije, pa ćete možda uspeti da ih prepoznate.

U svet Ramomaka publiku će uvesti Edvardovi, bend koji sebe  opisuje kao ,,novi rokendroul” i Grupa kao takva, sastav čiji su članovi dugi niz godina aktivni na domaćoj muzičkoj sceni, učestvujući u radu raznih muzičko-scenskih i umetničkih grupa i kolektiva (Horkestar, Pesničenje, Prrroba, Škart…).

Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 300 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u Božidarac, ulaznice koštati 400 dinara.