PODELI

U petak  28. decembra održaće se poslednji ovogodišnji koncert  u okviru serijala Vračar Rocks! U Božidarcu će ovoga puta nastupiti S.A.R.S. , The Branka i Marko Aleksandar Gajić.

Neposredno pre izlaska novog albuma, S.A.R.S. će održati ekskluzivan koncert u Božidarcu, u kojem će osim svojih već poznatih hitova predstaviti i nekoliko stvari s novog albuma. Biće to prilika da se uspešna turneja na kojoj su ove godine nastupali širom regiona završi kod kuće.

Drugi album grupe S.A.R.S. pod nazivom „Perspektiva“  za samo tri meseca sa regionalnih MTV sajtova preuzelo je preko 50.000 ljudi. Ovo im je otvorilo mnoga vrata koncertnih prostora u regionu tako da je koncert u Božidarcu jedna od retkih prilika da ih vidite u Beogradu.  Za nadolazeći treći album pre nekoliko meseci  izašao je i prvi spot, za pesmu “Bojana”.

Ove večeri nastupiće još dva predstavnika BIGZ scene, bendovi  The Branka koji su sa singlovima „Ona menja sve“  i  „Nuklearna bomba“ skrenuli pažnu na sebe a nedavno su izbacili i singl u saradnji sa Sajsi MC„VII/4“  i Marko Aleksandar Gajić  kome debi album izlazi na proleće a za sada je uradio video za pesmu „Nevolje“.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od  400 dinara mogu da se kupe u prodavnici FELIX u tržnom centru Sremska (I sprat), a na ulazu na koncert cena karte biće 500 dinara.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.