PODELI

Novo izdanje Vračar Rocks festivala ovog petka, 14. marta, obeležiće nastupi grupa Sharks, Snakes & Planes, Grate i Seljačka buna.

Sharks, Snakes & Planes su ušli u četvrtu godinu postojanja, iza sebe imaju veliki broj festivalskih svirki i samostalnih koncerata na kojima ,,demonstriraju silu” beogradskog neo grunge-a . Zahvaljujući hitovima ,,Crni gnoj” i ,,Nebeska mehanika” kao i tematici drugih pesama koje odišu iskrenošću pre svega, Sharks, Snakes & Planes su postigli popularnost ne samo u rodnom gradu, već i širom regiona.

,,Jedva čekamo svirku u Božidarcu! Pored pesama sa EP-a ,,Nebeska mehanika”, izvešćemo i neke nove pesme koje će se naći na novom albumu. Možemo da vam obećamo odlično zezanje”, poručili su članovi grupe Sharks Snakes & Planes pred nastup koji ih ovog petka, 14. marta, očekuje u CZK ,,Božidarac” na Vračar Rocks festivalu, zajedno sa bendovima Seljačka buna i Grate.

Seljačka buna će upravo u Božidarcu proslaviti desetogodišnjicu rada i ideje ,,osmeh na lice, pivo u ruku”, a Grate će još jednom Beograđanima pokazati zašto su veliki bend! A da jesu, mogli su da se uvere posetioci Hale sportova prošle nedelje kada su Grate pred nekoliko hiljada fanova otvorili nastup čuvenih Goblina.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od samo 250 dinara mogu da se kupe u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, pred sam koncert, cena ulaznice iznositi 350 dinara.

Koncert počinje u 20h.