PODELI

Grupa Vrooom nastupiće u petak, 11. aprila, zajedno sa bendovima E-Play i Microsonic u novosadskom klubu Fabrika.

Sva tri benda predvođena ženskim vokalima predstaviće ovom prilikom nedavno objavljena ili izdanja koja će se uskoro pojaviti.

Vrooom, jedna od najznačajnijih electro-rock grupa u Srbiji, promovisaće svoj novi EP.

“Tokom aprila planiramo objavljivanje novog EP-ja i promotivne koncerte od kojih je svirka u Fabrici druga u nizu. Za taj nastup pojaviće se i fizičko izdanje tog EP-ja“, izjavio je Marko Grubić povodom predstojećeg koncerta.

 

Vrooom će nakon Fabrike održati još tri koncerta (pred zakazivanjem je još datuma):

26.04. Dom omladine Vršac

22.05. Gala hala, Ljubljana

24.05. Tunel, Rijeka

Prethodno izdanje, maksi singl “Ctrl”, Vrooom je objavio za Exitlabel.

Vroom 2013_

E-Play će u Novom Sadu predstaviti njihov aktuelan album „Obični ljudi”. “Dugo nismo svirali u Novom Sadu i jedva čekamo da se susretnemo sa publikom. Ovo će biti naš kraći nastup u trajanju od 45 minuta i u tom periodu sviraćemo dosta pesama sa albuma “Obični ljudi” ali nećemo zaobići naše stare hitove sa prva tri albuma“, izjavila je Maja Cvetković, frontwoman grupe E-Play.

E-Play iza sebe ima četiri studijska albuma, a trenutno sviraju u postavi Maja Cvetković, Danilo Nikodinovski i Goran Ljuboja Trut. U Fabrici bend će imati i gostujući prateći vokal Kiku Jovanović.

E-Play

Microsonic je album “Unreal Images” (SKCNS), na kojem se nalazi 12 pesama, snimio u novosadskom studiju Kamenolom, pod producentskom palicom Vladimira Miladinova, a na koncertu u njihovom rodnom gradu koncertno će promovisati ovaj materijal.

Microsonic 02 by Stanislav Milojkovic

Ulaznice će moći da se kupe na dan koncerta po ceni od 300 dinara, a kako saopštavaju organizatori „na događaj će moći da se uđe besplatno uz pozivnice koje se mogu preuzeti u CD Šopu Mungos, ali i na šanku tokom programa u SKCNS Fabrici. Njihov broj je ograničen“. Koncert počinje u 21h.