PODELI

U petak 6.juna, u Novom Sadu održaće se Watch More TV Radio promo žurka na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Watch More TV Radio” je novi projekat koji je okupio novosadske muzičare, producente i organizacije u cilju promocije kulturne scene Novog Sada sa ciljom da podigne muzičku industriju na viši nivo. Iako je tek nedavno pokrenut, pored Novosađana, projektu WMTVR su se priključili mnogi umetnici iz Srbije, regiona, Evrope, Velike Britanije, Kanade, i širom sveta.

Trenutno baziran na muzičkom programu, Watch More TV Radio se emituje svake večeri od 20 putem video livestreama na internet adresi: www.watchmoretvradio.com.

U planu su organizacije muzičkih i kulturnih događaja, pokretanje istoimene izdavačke kuće i promocija digitalnih izdanja, kao i mnoga iznenađenja tokom leta i jeseni kada se projekat zahukta.

Na promo žurki koja će se održati 6.juna u ateljeu Borisa Vasiljevića, prijatnom kutku i kultnom mestu novosadske kulture i umetnosti na Petrovaradinskoj tvrđavi,Watch More TV Radio će predstaviti rezident ekipu lokalnih umetnika i ambasadore-prijatelje projekta.

Iz Sarajeva dolazi A Skitzo – poznatiji kao DJ Ahmaad, balkanski skreč maestro koji uvek obraduje i oduševi publiku svojom energijom i veštinom brzog miksanja. Novosadski hip-hop sastav  Hain Teny predstaviće se novim živim nastupom, dok će ragga-džangl dvojac MadRed premijerno prezentovati svoj album-prvenac “Wha Gwaan” i najaviti svoj predstojeći koncert u Novom Sadu. Mlade snage novosdaske DJ scene – RasheedYeah LeftJanchezz i Pushta G, obećavaju sjajne ritmove i fenomenalno plesno veče pod zvezdama. Žurku će otvoriti rezidenti Positive Vibration Movement rege bine EXIT Festivala – Wenti Wadada i Mak Floss iz Velike Britanije, dok će sa svitanjem nastupiti i program zatvoriti novosadski dab dvojac – Satta Flow.

Cena ulaznice do ponoći je 200 dinara, dok je nakon ponoći 300 dinara.
Program počinje od 23h i biće emitovan putem “livestream” kanala.