PODELI

Zagrebački koncert lidera grupe Alice In Chains, Williama DuValla, dobio je novi datum. Ovaj priznati američki muzičar u Tvornicu kulture stiže 20. marta 2021. godine.

William DuVall u Zagreb stiže na svetskoj turneji na kojoj promoviše svoj prvi solo album “One Alone” objavljen prošle godine. Kritike albuma govore o fantastičnom materijalu ističući kako je DuVall u nove pesme uneo svoje čisto srce i dušu pokazujući se kao puno više od frontmena grunge velikana. Na poziciji ko-vokala i ritam gitariste Alice In Chains DuVall se nalazi od 2006. godine, podelivši ulogu pevača s drugim gitaristom Jerryjem Cantrellom. S Alice In Chains objavio je tri albuma, a aktivan je i u još dva benda – Comes With The Fall i Giraffe Tongue Orchestra.

Zagrebački koncert održaće se u Malom pogonu Tvornice kulture za koji će u ponudi biti svega 220 ulaznica koje se već nalaze u prodaji po ceni od 100 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 130 kn. Svi vlasnici ulaznica za stari, odgođeni termin, koji žele izvršiti povrat novca moći će to uraditi od 30. maja do 10. jula ove godine na prodajnom mestu gde je ulaznica kupljena.