PODELI

Beogradski hard & heavy rock bend WITCH 1 je nedavno snimio svoj prvi spot za novi singl “Na tebe ne mislim”. WITCH 1 je već dugi niz godina bio poznat u Srbiji i regionu kao izuzetno tražen bend svetskih rock i metal obrada a 2015 godine su objavili prvi autorski album za PGP RTS.

Ovaj singl donosi znatno čvršći i slojevitiji zvuk benda i najavljuje njihov drugi album na kome je rad već uveliko u toku. Spot prikazuje bend u svom prirodnom okruženju kako izvodi pesmu na velikoj bini i u prvi plan ističe kompaktnost i sviračku virtuoznost svakog od članova benda. Članovi benda su Miloš DošićBuca (vokal), Vojin Perišić (gitare), Nebojša Maksimović – Neca (klavijature), Aleksandar Toković – Toka (bas), Zoran Radovanović – Baki (bubnjevi) .

“Spot i pesma, kao uostalom i celo naše muzičko delovanje, ima za cilj da nas podseti i opomene da kvalitetna rock muzika na ovim prostorima i dalje ima svoje značajno mesto. Dodatni motiv da istrajemo na tom putu je borba protiv poplave šunda sa svih strana, tako da praktično se nalazimo u misiji prenošenja kvalitetne svirke i rock energije mlađim generacijama” izjavio je klavijaturista benda Nebojša Maksimović.

Foto: Marko Gajić