PODELI

U subotu, 15. decembra 2012. u 22h u Omladinskom centru CK13, Vojvode Bojovića 13, Novi Sad, nastupaju: Felon i Wooden Ambulance.

Felon je bend iz Zagreba čija se muzika može opisati kao mešavina americane, pop-folka i indie rocka s tekstovima na hrvatskom jeziku. Članovi benda su: Denis Katanec, Ivan Ščapec, Tena Rak i Dražen Hižak.

Od nastanka benda početkom 2011, održali su preko 50 nastupa u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori, među kojima se izdvajaju klubovi A3, BIGZ, Močvara, Orlando, Rockmark, Sax!, Dom Omladine (Beograd), Tvornica kulture i Škofja Loka, te festivali Trenchtown festival (Subotica) i Festival 7 jezera (Ploče).

Iza sebe imaju “August EP” (2010) i album “Jasno, nečujno, a suviše glasno” koji je u martu 2011. u fizičkom obliku objavljen za etiketu Slušaj najglasnije!, a kao online-izdanje za etiketu SILOS web-magazina Popboks. Upravo je u toku rad na drugom albumu.

Subotičani Wooden Ambulance ovom prilikom će koncertno promovisati svoj dugosvirajući album prvenac “Intersection”. Bend čine: Goran Grubišić – glas, gitara, Bernadett Brestyánszki – violončelo, flauta, Dína Brestyánszki – violina, Boris Čegar – klavijature, Davor Bašić Palković – bas gitara, Srđan Terzin – gitara i Rudolf  Kovács – bubnjevi.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.