PODELI

EXIT R:Evoluciji priključio se UKF Music, najveća i najznajčajnija svetska muzička platforma posvećena širenju, predstavljanju i promovisanju svih aspekata underground i bass muzičke kulture. UKF i EXIT predstaviće novi muzički program na ovogodišnjem festivalu pod nazivom X-Bass Takeover.

“EXIT je definitivno jedan od najuticajnijih festivala današnjice“ – izjavila je Jenni Cochrane, UKF Music events & tour direktor. “Velika nam je čast da stupimo sa EXIT festivalom u ovo ekskluzivno partnerstvo. UKF i EXIT dele zajednički cilj, a to je da ujedine ljubitelje muzike iz celog sveta kako bi kreirali neponovljivo festivalsko iskustvo.“

“Sa više od 3 miliona sledbenika i više od jedne milijarde pregleda na svojim Youtube kanalima, promovišući najbolja i najaktuelnija muzička dostignuća koja su zaštitni znak ovog, inače energičnog muzičkog pravca, UKF Music predstavlja idealan izbor partnera koji će popularni “After 2“ program EXIT festivala, sada sa novim nazivom X-bass Takeover, podići na mnogo veći nivo.“ – izjavio je Dragan Ambrozić, programski selektor glavne festivalske bine.

Ovom prilikom najavljuje se prva polovina izvođača X-Bass Takeover programa od kojih se svakako ističe DJ Fresh LIVE, jedan od najuticajnijih svetskih producenta i DJ-eva čiji su hitovi “Hot right now“, “Louder“ i “Gold dust“ obeležili 2011. i 2012. godinu sa skoro 100 miliona pregleda na Youtube kanalu. Prvi put na ovim prostorima DJ Fresh će nastupiti sa bendom, koji će njegovom nastupu dati sasvim novu dimenziju.

Energiju i doživljaj ovog dela programa glavne festivalske bine upotpuniće izvođači kao što su: SkiSM, Dub Phizix i MC Strategy, The Prototypes, Brookes Brothers, Inspector Dubplate, kao i Friction i MC Linguistics.

Druga polovina izvođača koji će nastupiti u okviru X-bass Takeover programa festivala biće objavljena za nekoliko nedelja.

Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 5.990 dinara, i može se kupiti na Gigstix.com kao i na Gigstix prodajnim mestima u Novom Sadu.

Redovna cena ulaznica iznosiće 11.990 dinara.

Studenti i srednjoškolci mogu da kupe petodnevne ulaznice sa popustom od 55% za 5.490 dinara na Gigstix prodajnom mestu u Pariskom magazinu, u Novom Sadu. Svi koji nisu iz Novog Sada trebalo bi da pišu na tix@gigstix.com.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.