PODELI

Veliki prezir započeo je “Luksuznu turneju” 26. oktobra u Novom Sadu i od tada prešli su mnogo kilometara, a veliko finale zakazano je za 21. decembar kada će održati koncert u Beogradu.

Koncert će biti održan u beogradskom Domu omladine, a bend će ovim nastupom uspešno završiti 2013. godinu, kako bi novu 2014. započeo radom na novim pesmama.

Beogradska publika će imati priliku da čuje nešto drugačije aranžmane i improvizovane delove u kojima se bend prepušta instinktima, uz podsticanje publike da se aktivno uključi u zajedničku muzičku pustolovinu.

“Nema pravila ni ograničenja. Sve što želimo je da postignemo levitirajući osećaj dok sviramo. Što znači, mi sad idemo, ne znamo gde, ali svi ste dobrodošli da uskočite u taj vagon, pa gde stignemo. Za takva iskustva potrebna je dobra atmosfera, a to je uz beogradsku publiku uvek zagarantovano. Zato se jako radujemo predstojećem koncertu u glavnom gradu. Nadamo se zajedničkom lebdećem iskustvu” – reči su frontmena Velikog prezira, Vladimira Kolarića.

Kuriozitet ove turneje je i snimanje specifičnog tour filma za koji je zadužena rediteljka Andrijana Stojković. U nastavku možete pogledati kratku najavu dokumentarca o vrbaškoj grupi koja je obišla mnoge gradove u Srbiji, a “Luksuzna turneja” obuhvatila je i Zagreb.

Ulaznice za ovaj događaj su već u prodaji u knjižari „Beopolis“ (Makedonska 30, Eurocentar) po ceni od 600 din. Na dan koncerta cena će biti 800 dinara.