PODELI

Kruševački bend ZAA gostovaće u Novom Sadu 12. aprila u klubu The Quarter.

Nakon kratkog, ali slatkog nastupa na Koncertu godine 2012. godine, novosadska publika ostala je željna ove energične kruševačke grupe koja je nedavno počastila svoje fanove i novim spotom.

Bend je počeo sa radom krajem februara 2008. godine. Muzika im je stilski veoma raznovrsna, bazirana na ska korenima sa raznolikim uticajima od jazz-a do punk zvuka.

Od samog početka bend je krenuo sa veoma intenzivnim koncertnim aktivnostima po klubovima i festivalima u regionu kao i u Češkoj, Austriji i Mađarskoj.

Od preko 120 koncerata kao značajnije izdvajaju nastupe na festivalima Punt art i Overjam u Sloveniji, svirke u klubovima “Jazz it” u Salzburgu i “Cross club-u” u Pragu, kao i na festivalima u Srbiji: Exit i Festival uličnih svirača (Novi Sad), Trenchtown (Palić), Reggae Serbia fest (Pančevo), ETvrđava(Niš), koncert godine 2012 (Novi Sad)…

Na njihovom sajtu možete besplatno preuzeti celokupnu diskografiju koju čine dva studijska albuma (“ZAA” i “Good things”), dvostruki singl “Full scale riot/Moonlight” i EP “Foot by foot”.

ZAA su: Tamara Ristić i Sanja Vučić – vokali, Zlatko Petković – bubanj, Tomislav Ilić – bas, Ivan Đokić – gitara, Borivoje Đorđević – saksofon/blok flaute, Zoran Vasić – klavijature.

Početak svirke u Quarteru je u 22h, a cena ulaznice će biti 300 dinara.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.