PODELI

Tokom 2014. godine Zabranjeno pušenje je nizom zapaženih koncerata u devet evropskih zemalja obeležilo 30 godina od objavljivanja albuma “Das ist Walter”. Posebno su se izdvojili rasprodati koncerti u Beogradu i Zagrebu, ali i spektakl u sarajevskoj Skenderiji, kojim je proslava jubileja i započeta.

Na mapi slavljeničkih koncerata 21.02.2015. godine naći će se i Novi Sad u kojem bend nije nastupao pune dve godine, a pored kultnih hitova Zabranjenog pušenja Novosađani će u čuvenom klubu “The Quarter” biti u prilici da čuju i pesme sa 10. albuma benda – ,,Radovi na cesti”.

Prisećajući se nastupa održanog u februaru 2013. godine takođe u klubu “The Quarter”, u nedavnom intervjuu za portal Remix Press, Sejo Sekson je izjavio da Novi Sad ima sjajnu publiku naklonjenu rokenrolu: ,,Svaka čast ljudima koji su dva i pol sata koncerta Zabranjenog pušenja uspjeli da nauče napamet – skidam kapu! Organizacija, ljudi entuzijasti oko tog kluba su narodni heroji. Impresionirali su me svojim entuzijazmom i profesionalnošću. Radovao bih se da što prije opet dođem…”

Na opšte zadovoljstvo, i benda i njihovih vernih fanova od kojih neki nisu bili u prilici da prisustvuju koncertu održanom pre dve godine, budući da su sve ulaznice bile rasprodate tri dana pred nastup, Zabranjeno pušenje se vraća u Novi Sad 21. februara sa novom energijom i usviraniji nego ikad. Specijalni gosti Zabranjenog pušenja u Novom Sadu biće sastav Zbogom Brus Li.

Ulaznice za veliki novosadski koncert Zabranjenog pušenja su u prodaji po promotivnoj ceni od 800 dinara do 8. februara. Od 9. do 20. februara  ulaznice će moći da se nabave po ceni od 1.000,00 dinara dok će na ulazu koštati 1.200,00 ukoliko se ne rasprodaju ranije. Ulaznice su dostupne  na svim GigsTix prodajnim mestima.