PODELI

Zamenska mesta za festivalske narukvice ove godine radiće od danas i biće na dodatna dva mesta, kako bi posetioci izbegli čekanje u redovima za zamenu prvog festivalskog dana.

Prvo mesto se nalazi na zamenskom mestu u centru Novog Sada, ispred Gradske kuće i radiće od utorka do četvrtka, u periodu od 17 do 22 časa, a u četvrtak čak do ponoći, gde će vlasnici četvorodnevnih ulaznica moći da ih zamene za obavezne narukvice sa kojima kasnije ulaze na festival.

Drugo dodatno mesto se nalazi u EXIT kampu na Štrandu i radiće od utorka do četvrtka od 16 do 21 čas, a od utorka radiće redovno i glavni zamenski šalteri ispod glavnog ulaza na Petrovaradinsku tvrđavu kod Lovotursa, u periodu od 10 do 20 časova u utorak i sredu, od 10 do 03 časova u četvrtak, te od 14 do 03 časova u petak, subotu i nedelju. Prilikom zamene potrebno je prikazati lični dokument radi utvrđivanja državljanstva.

Svim posetiocima festivala savetuje se da zamene svoj vaučer za narukvicu pre početka festivala, jer se očekuju ogromne gužve na zamenskim mestima na Petrovaradinskoj tvrđavi, pogotovo prvog dana festivala, u četvrtak, 7. jula.

EXIT magična kartica OTP banke zvanično je sredstvo plaćanja na EXIT festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Svi koji registruju svoju karticu u OTP banci automatski ostvaraju do 15% popusta na sva pića na svim EXIT šankovima i u EXIT kampu. Kartice su dostupne u svim poslovnicama OTP banke gde mogu odmah i da se registruju (za registraciju je potrebno poneti lični dokument), a zbog velikih gužvi savetuje se posetiocima da svoje kartice za plaćanje na festivalu preuzmu u centru Novog Sada, na Trgu slobode, gde će biti dostupne od utorka, kao i u filijali OTP banke na Trgu neznanog junaka 2 (Kod Mosta slobode u Novom Sadu) ili u bilo kojoj drugoj filijali OTP banke širom Srbije. Na Trgu slobode od utorka biće dostupne i EXITmagične kartice sa predefinisanim iznosima uplate (Uplate od 1.000, 3.000 i 5.000 dinara), te se preporučuje svim posetiocima da zamenu svojih vaučera, kao i kupovinu EXIT magične kartice obave pred odlazak na festival, da bi izbegli gužve na ulazima i na šalterima za kartice na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Ovogodišnji EXIT festival ide prema novom rekordu, a zbog ogromnog interesovanja u inostranstvu i ograničenog kapaciteta tvrđave, od sutra će biti moguće kupiti ulaznice samo u Srbiji, i to kako bi domaća publika imala finalnu šansu da nabavi svoje ulaznice. Posetioci koji u Novi Sad dođu sa strane, takođe će moći da kupe ulaznice, ali direktno na blagajnama festivala ili nekom od prodajnih mesta Gigstix. U Srbiji još uvek važe aktuelne cene od 8.490, odnosno 4.990 dinara za Sea Dance, te samo 8.990 dinara za celu EXIT Avanturu, odnosno oba festivala! Jednodnevne ulaznice za EXIT trenutno koštaju 2.490 za četvrtak, 3.490 za petak, 2.990 za subotu i 3.990 dinara za nedelju. Od utorka i u Srbiji biće finalna cena ulaznica, od 14.990 za EXIT, odnosno 16.990 dinara za celu EXIT Avanturu, a očekuju se i nove, više cene jednodnevnih ulaznica.