PODELI

Kako je 24. novembar bliži, tako euforija jača i oseća se sve više. Domaća publika već mesecima čeka nastup Borisa Brejche, te je Topljenje organizacija rešila da publiku obraduje žurkom zagrevanja u Beogradu dve nedelje pred Brejchin Showcase.

U beogradskom klubu Plastic će 10. novembra nastupiti Avgustin, DJ i producent iz Bugarske, i Kezz, devojka iz Srbije koja sa sobom donosi jedinstveni zvuk. Avgustin, kome će ovo biti prvi nastup u Srbiji, karakterističan je po svom underground groovy zvuku kojim uspeva da razdrma i razigra publiku. Služi se melodičnim trakama i bujnim bas linijama kako bi kreirao sebi sopstven stil.

Tamara Ristić, iliti Kezz kako joj je umetničko ime, jeste mlada kantautorka koja dolazi iz Kikinde. Njen nastup predstavlja interesantan sklop electro-house muzike koju kombinuje sa svojim vokalom. Semplućuji svoj glas za vreme nastupa, daje posebnu boju audio doživljaju, a u njenom pevanju se mogu čuti uticaji izvorne balkanske muzike.

Svakako, ova žurka je još jedna u nizu onih koje ne treba da propustite, ovo je veliko zagrevanje za Boris Brejcha Showcase. Da se podsetimo, Showcase će se održati 24. novembra u Novom Hangaru umesto na sajmu, zbog velikog interesovanja i rasprodatog kapaciteta.

Ulaz na žurku zagrevanja sa Avgustinom i Keez će se naplaćivati 250 dinara do ponoći, a nakon ponoći 350.