PODELI

U organizaciji „State of Exit“ Fondacija i „Live Nation“, jedan od najvećih bendova današnjice, Depeche Mode, nastupiće u Beogradu u nedelju, 19. maja na Ušću, u okviru nove svetske turneje 2013. potvrđeno je danas na njihovoj press konferenciji u Parizu.

Ovo će biti prvi nastupi benda tri godine nakon izuzetno uspešne „Tour of the Universe”, kada na žalost koncert u Beogradu nije održan zbog bolesti pevača Dejva Gahana.

Bend će tokom proleća i leta 2013. u Evropi održati 34 koncerta u 25 država, pred više od milion i po fanova. Start turneje zakazan je 7. maja u Tel Avivu, a pored Beograda, nastupi su zakazani i u Berlinu, Parizu, Moskvi, Rimu. Evropski deo turneje završiće se 29. juna u Minsku, a bend će kasnije nastupati u Severnoj Americi. Za proleće 2013. zvanično je najavljen i njihov nestrpljivo očekivani trinaesti album, na kome su radili veći deo godine.

„Jako sam uzbuđen zbog novog albuma i jedva čekam da krenemo na novu turneju “, poručio je fanovima Dave Gahan.

Prodaja ulaznica za koncert Depeche Mode u Beogradu počeće u ponedeljkak 29. oktobra putem sajta Gigstix.com. Za najbrže fanove obezbeđen je veoma ograničen broj promotivnih ulaznica po ceni od 2990 dinara. Kada se promotivne ulaznice rasprodaju, regularna cena ulaznica za parter iznosiće 3990 dinara. Ulaznice za fan pit, koje će takođe biti u ograničenom broju iznosiće 5990 dinara a VIP ulaznice 9990 dinara.

Depeche Mode prvi put dolaze u Srbiju. Biće to svakako veliki spektakl. Nadamo se da ćemo u budućnosti češće imati priliku da ih gledamo i slušamo na našim prostorima.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.