PODELI

#WELOVESOUND festival – 01.06.2019.

Veliko jezero Jarun, Zagreb

Već bogatom programu koji trenutno čini najpopularniji američki DJ – Seth Troxler, članica Perlon familije i jedna od najtalentovanijih ženskih DJ-eva na sceni – Sonja Moonear, predstavnik francuske house scene i član renomiranog trojca Apollonia – Dyed Soundorom te mlada nada hrvatske scene poznata daleko izvan granica države – Andrea Ljekaj, pridružiće se Shaun Reeves i Luca Cazal.

Rođen u Michiganu, ali sa adresom u Berlinu, Shaun Reeves je veoma poznato ime elektronske scene koji je odrastao na Detoit zvuku. Zajedno sa Seth Troxlerom, jedan je od osnivača svetski poznate muzičke etikete “Visionquest” na kojoj su muziku izdavali imena poput Tale Of Us, Maceo Plex, Guy Gerber, Butch, Mathhew Jonson i mnogi drugi. Ljubitelj house i minimal techno zvuka redovan je gost svih najbitnijih festivala i klubova u svetu, od rumunskog “Sunwaves” festivala, “Club der Visionaere” i “Watergate” klubova u Berlinu, festivalu “BPM” u Dubaiju i Portugalu, “Output” kluba u New Yorku do nastupa u klubu “Ushuaïa” na Ibizi. Iako je na paškom Sonus festivalu nastupio pre par godina, Shaun Reeves na #WELOVESOUND OPEN AIR dolazi po prvi put.

Luca Cazal zagriženi je kolekcionar vinila. Italijan sa sedištem na Ibizi, redovno nastupa u klubovima kao što su londonski “Fabric”, “Warung Beach Club” u Brazilu, “Panorama Bar” u Berlinu te DC10 klub na Ibizi čijih “Circoloco” i “Paradise” žurki je rezident DJ već dugih 7 godina. Lucina producentska izdanja mogu se naći na poznatim muzičkim etiketama kao što su “Classic Music Company”, “Crosstown Rebels” i “Hot Creations”.

Luca Cazal na #WELOVESOUND donosi duh Ibize te uz vrhunsko društvo Seth Troxlera, Sonje Moonear, Dyed Soundoroma, Shaun Reevesa i Andreu Ljekaja, verujemo da će posetiocima priuštiti nezaboravno iskustvo.

Otvaranje letnje sezone u Zagrebu, a ujedno i treće izdanje open air #WELOVESOUND festivala održaće se u subotu, 1. juna 2019. godine na Velikom jarunskom jezeru, pored skate parka, s početkom u 16h i trajaće do 5h ujutro nakon čega sledi sad već tradicionalni afterparty čija lokacija će biti uskoro objavljena na Facebook eventu.

Early bird ulaznice su rasprodate dok su trenutno u prodaji regularne ulaznice po ceni od 200 kuna. Ulaznice koje uključuju open air i afterparty, dostupne su u prodaji putem Entrio i TISAK MEDIA prodajnih mjesta, a online putem službene web stranice festivala https://we-love- sound.com/tickets/