PODELI

Dvanaest hiljada obožavalaca proslavilo je zajedno sa Lukom Šulićem i Stjepanom Hauserom peti rođendan  2CELLOS u prelepom amfiteatru u Veroni.

Šarmantni čelisti  rado su viđeni koncertni gosti u Italiji, pa sa italijanskom publikom već imaju i svoju internu komunikaciju koju glasnim skandiranjem opisuju jednostavno kao bellissimo (prelepo)!

“Bilo je stvarno veličanstveno ili kako to volimo reći – bellissimo. Bojali smo se da kiša ne pokvari ugođaj jer smo stvarno i mi i publika dugo čekali ovaj spektakl. Ne govorimo puno italijanskog, ali nekoliko naučenih rečenica i energija s publikom su i više nego dovoljni  za koncert iz snova. I to je možda razlog što je kiša  prestala da pada taman pred koncert i nastavila da pada nakon” poručili su oduševljeni Luka i Stjepan koji su na ovaj koncert doveli i njihove porodice.

Spektakularni koncert bio je proslava njihovog petog rođendana kao i početak evropske turneje na kojoj promovišu aktuelni album “Celloverse”. Kako bi zabeležili sve trenutke rođendanskog slavlja, koncert je sniman s 30 kamera!

2cellos_f_gallina-2

Luka i Stjepan su zatim održali nastup u Sarajevu, a već početkom ove nedelje, najavili veliki rođendanski koncert u Hrvatskoj, koji će ovaj sjajni dvojac pokloniti gradu Zagrebu.

“Fenomenalnu produkciju koju smo imali na koncertu u Veroni u potpunosti ćemo preseliti u Zagreb. Koncerte u Americi smo odradili, a svetsku turneju ćemo završiti gde drugo nego kod kuće! Nadamo se samo da baš taj dan hrvatska fudbalska reprezentacija neće igrati četvrtfinale” rekli su uvek raspoloženi Luka Šulić i Stjepan Hauser na press konferenciji održanoj nedavno u Zagrebu.

Gradonačelnik Zagreba, zajedno direktorom Menarta Brankom Komljenovićem uručio je Luki i Stjepanu zlatnu i platinastu ploču za albume  “2CELLOS Luka Šulic & Stjepan Hauser” i “IN2ITION”.

Koncert najavljen za  2. jul biće ujedno i njihov posljednji koncert u sklopu turneje, nakon čega će vredni duo raditi na finalizaciji novog albuma.

2cellos-arena-1

Foto: Fabrice Gallina