Kanda, Kodža i Nebojša će tradicionalno održati prvojanuarski koncert i to 10. jubilarni u beogradskom klubu Gun.

Specijalni gosti na ovom koncertu biće grupa Loud iz Beograda.

Zbog velikog interesovanja, najavljujemo i drugi koncert koji će biti održan 3. januara sa bendom Bas i Stega kao specijalnim gostima.

Pretprodaja ulaznica, za oba koncerta, po ceni od 800 dinara je u Kafe Klubu Šikarica, Skadarska 22.

Povodm prazničnih koncerata, Nenad Pejović, gitarista benda, izjavljuje:

­“Pred posetiocima Gana je prvi i možda najbolji rok koncert u Novoj Godini, kao I obično. Pošto je jubilarni deseti, sledi i repriza, 3. januara. Na masovnijim koncertima dopiremo do intime mase, na intimnim ohrabrujemo masovnost intimne publike. Praznična atmosfera je uvek atmosfera zaborava svega sto je bilo, a kod nas ona ima posebnu draž jer zaborav negujemo kao prirodnu profesiju. Radimo na novom albumu, biće to besmrtno remek delo i vodilja za buducnost.”

U utorak, 26. novembra, Galerija New Moment bila je domaćin promocije novog spota benda Kanda Kodža i Nebojša za pesmu “Sve je stalo (u r’n’r)” kojom su najavili sedmi studijski album.

Spot su realizovali Raško Miljković, Darja Pačevski i Sašo Štih ­ grupa kreativnih mladih ljudi, koju je, i ovoga puta u ulozi producenta, okupio Lazar Sakan, kreativni menadžer kompanije New Moment.

Koncipiran kao road movie ili rokenrol movie čija je usputna stanica, ne slučajno, Piran, “dragulj slovenačke obale”, ali i rodno mesto velikog italijanskog kompozitora Đuzepea Tartinija, koji je presudno uticao na tadašnju evropsku muzičku scenu, spot je prevashodno izraz jedne od ključnih poruka rokenrola ­ “biti slobodan”, čak i po cenu toga da se bude “razbijen”.