Johnny Midnight Trio nastupaće na Novosadskom muzičkom letu u utorak, 2. jula, u Dvorištu OTP banke (Trg slobode 5, ulaz preko puta parkinga SNP-a).

Johnny Midnight Trio je osnovan u jednom studiju u Los Anđelesu, krajem novembra 2021. Ono što je počelo kao spontana razmena muzičkih ideja, kroz kreativna i opuštena druženja trojice prijatelja, našeg proslavljenog glumca Nikole (Džonija) Đurička, u bendu vokala i gitariste, zatim basiste Aleksandra (Meksika) Panića i bubnjara Srđana Milenkovića preraslo je, postepeno, u ozbiljniju priču.

Krajem 2022. godine napravio je i svoj prvi album pod nazivom ,,Po sećanju”. Na njemu se nalazi 11 pesama, od kojih su dve autorske, a devet obrade domaćih rok sastava i izvođača, s prostora Jugoslavije, među kojima su Riblja čorba, KUD Idijoti, EKV, Dado Topić. Sve obrade, članovi benda su uradili i snimili, kako stoji i u samom nazivu ovog prvenca, po sećanju. Album je uživo snimljen u Los Anđelesu u produkciji Majkla Patersona.

Koncert počinje u 21.00h. Ako niste još kupili karte to možete učiniti u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2), radnim danima od 9h do 14h, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja. Cena ulaznice je 1.500 dinara.

Pokrovitelj: Grad Novi Sad