Negotin napokon dobija svoj muzički festival! Reč je o Nojz Festu koji će se održati 6. i 7. septembra na Gradskom stadionu u Negotinu. Ovaj muzički festival okupiće vrhunske izvođače sa domaće scene, uz podršku dobro poznatih regionalnih bendova.

Na ovogodišnjem Nojz Festu, publika će imati priliku da uživa u nastupima renomiranih izvođača kao što su Artan Lili, Kanda, Kodža i Nebojša (KKN), Atheist Rap i Nikola Vranjković. Ovi bendovi već godinama dominiraju muzičkom scenom i poznati su po svojim energičnim nastupima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Poseban šarm festivalu daje i podrška regionalnih muzičkih snaga—bendova iz Negotina, Zaječara, Kladova i Knjaževca, koje negotinska publika već dobro poznaje.

Nojz Fest je prava prilika da otkrijete nove zvuke i podržite rastuću muzičku scenu ovog kraja.

Za sve posetioce koji žele da ostanu u srcu dešavanja ova dva dana, Nojz Fest nudi i kamp prostor kao i obilje propratnih kulturnih dešavanja. Očekuje nas odlična atmosfera, mnoštvo posetilaca i naravno, fantastična muzika. Pridružite nam se na Nojz Festu i budite deo nezaboravnog muzičkog događaja koji će Negotin upisati na mapu najvažnijih kulturnih dešavanja u regionu.

Pretprodaja ulznica za obe večeri uskoro u Negotinu, Boru, Zaječaru i Kladovu, dok će prodaja karata po danima biti moguća na ulazu.