Foto: Marina Pešić

Rokenrol kantautor Borna Čop objavio je singl „Otisak parfema“ kao lepršavi rokerski pozdrav letu. Melodični gitaristički rifovi i refreni koji zovu na ples momentalno asociraju na opuštena letnja druženja, bezbrižnost, zalaske sunca i miris mora.

Priznati muzičar tim povodom kaže: „Parfem je zeznuta stvar. Ima nezgodnu naviku da ostane prisutan i nakon što je osoba koja ga nosi već davno otišla. Onda muzičar uhvati gitaru i nastane pesma. ‘Otisak parfema’ je ‘rokenrol bombončić’, pesma koja se svira i peva sa širokim osmehom na licu. Kada su je prvi put čuli, moji prijatelji su odmah prepoznali njen ‘vajb’ i uveravali me da mora da bude što pre objavljena jer žele da imaju novi hit za žurke. Zato – ohladite piće i pojačajte zvučnike, saundtrek za provod je tu“.

Pesma je snimljena u zagrebačkom DM Audio studiju u saradnji sa producentom i gitaristom Zvonimirom Domazetom. Dostupna je na svim striming servisima te će se, uz prethodno objavljene singlove među kojima je i „Što ćemo sad s tim“ u saradnji sa Vedranom Božićem, naći na Borninom samostalnom albumu u izdanju Croatia Records.