Jedan od najenergičnijih i najpopularnijih bendova na domaćoj sceni, Mortal Kombat, ove godine proslavlja 15 godina postojanja nizom koncerata širom regiona. Povodom ovog značajnog jubileja, bend će održati svoj tradicionalni jesenji koncert u Novom Sadu, 16. novembra, u Hali 2 Novosadskog sajma, u sklopu velike turneje koja je započeta prošlogodišnjim objavljivanjem albuma “Bludni sin”.

Novosadska publika će ove godine imati priliku da uživa u eksplozivnom nastupu Mortal Kombata koji traje preko dva sata. Ovaj koncert nije samo tradicija, već i obavezni događaj za sve ljubitelje tvrđeg zvuka, jer svaki put se traži karta više. Bend je poznat po tome što svoje koncerte pretvara u spektakl o kojem se dugo priča, pa će i ovaj nastup biti nezaboravan. Specijalni gosti koncerta biće fantastični bendovi Seljačka Buna i Kamenolom, dok će članovi Mortal Kombata udružiti snage sa Raletom i Lazom iz Kamenoloma i odsvirati nekoliko pesama Runa.

Foto: Radoslav Milovanović

Mortal Kombat, poznat po svom provokativnom stilu i satiričnim tekstovima koji oslikavaju naše moderno društvo, osvojio je brojne fanove svojim originalnim zvukom i autentičnim pristupom muzici. Bend je tokom svojih petnaest godina karijere izdao pet studijskih albuma i jedan album uživo, a koncert u Novom Sadu biće i zvanična promocija njihovog aktuelnog albuma “Bludni sin”.

Kao i uvek, preporučuje se da ulaznice obezbedite na vreme, jer su koncerti Mortal Kombata u Novom Sadu redovno rasprodati nekoliko dana unapred. Pretprodajna cena ulaznice iznosi 1.500 RSD, dok će na dan koncerta cena biti 2.000 RSD.

Prodajna mesta:

Posebno dizajnirane ulaznice, napravljene specijalno povodom rođendana benda, prodaju se na sledećim mestima:
• SHAMROCK BAR (Novi Sad, Mite Ružića 5)
• CIGLA & KRIGLA (Beograd, Dalmatinska 44)

Pripremite se za veče puno energije, dobre muzike i jedinstvene atmosfere koju samo Mortal Kombat može da pruži!