PODELI

Kraljica bluza, Ana Popović, se vraća u Beograd. Nakon legendarnog, unapred rasprodatog, koncerta u januaru 2014. i reprize na otvaranju Mikser festivala u junu 2015, ćuvena bluz gitaristkinja, Ana Popović, 14. januara 2017. godine će još jednom obradovati domaću publiku nastupom u klubu Mikser House.

Ulaznice za koncert su dostupne na prodajnim mestima Gigs Tix-a i to po sledećim cenama: parter po ceni od 1500 dinara dok je za VIP galeriju cena ulaznice 2000 dinara.

Ana je jedina je Evropljanka ikada nominovana za Debitanta godine u okviru WC Handy Awards, bluz verzije Oskara i jedina gitaristkinja koja je bila deo all-star ture “Experience Hendrix” 2014.

Pored toga ima brojne nominacije i osvojene nagrade u Evropi i Americi, a nastupala je sa raznim muzičkim legendama, poput Solomona Burka i B. B. Kinga, a već godinama je zaštitno lice Fendera, najvećeg svetskog proizvođača gitara.

Ovoga puta, Ana Popović će publici predstaviti svoj novi, i u dosadašnjoj karijeri najambiciozniji, projekat “Trilogy”, izdanje u kojem je objavila čak tri albuma. Trilogija se sastoji od 23 fnk, rok/bluz i džež numera koje su producirane od strane dobitnika Gremija koji je radio sa Lorin Hil i Karlosom Santanom, Vorena Rikera (Warren Riker), dobitnika Gremija Toma Hembridža (Tom Hambridge) i Delfeja Marselisa (Delfeayo Marsalis), jednog od najpoznatijih trombonist, kompozitora i producenata u svetu džeza danas.

U nastup Ane Popović uvešće vas bend Cotton Pickers koji je nastao 2004. godine u Mladenovcu koji pripada grupi koncertno veoma aktivnih sastava. Mnogobrojni samostalni i nastupi na festivalima širom Srbije bili su odlična prilika da bend stekne i opravda reputaciju odličnog live benda. Neki od muzičkih uticaja na članove benda su Pink Floyd, Eric Clapton, B.B. King, Tommy Castro, Muddy Waters, Ana Popović i drugi čije pesme je obradila ova grupa.