PODELI

Objavljen je poziv za audiciju za glavnu žensku ulogu u predstavi “Dogvil”, pozorišnoj adaptaciji scenarija istoimenog filma Larsa fon Trira u režiji Kokana Mladenovića (kompozitor: Marko Grubić). Potrebne veštine su gluma i pevanje.

Poziv je otvoren do 20. oktobra 2014. godine. Do tog datuma potrebno je da svoje biografije i sve ostalo što mislite da je bitno pošaljite  na mail adresu slobodnododjiteudogvil@gmail.com.

Sve kandidatkinje imaće priliku da se predstave uživo 22. oktobra tačno u podne na audiciji koja će se održati u Mikser House-u u Beogradu.

Tom prilikom izvodiće uživo jednu od ponuđenih pesama (po sopstvenom izboru, uz  instrumentalnu verziju): “All mine” – Portishead, “Heartbeats” – The Knife, “Teardrop” – Massive Attack,  “Sweet Dreams (Are Made Of This)” – Eurythmics. U mogućnosti ste da verno imitirate ili da stvorite sopstveno pevačko izvođenje neke od navedenih pesama. U drugom delu audicije kandidatkinje će imati zadatak da slobodno izgovore ponuđeni monolog. Tekstove pesama, instrumentale i monolog potražite na facebook strani OVDE.  Glavnu mušku ulogu u predstavi igraće Branislav Trifunović, a muziku uživo izvodiće Vrooom u sastavu: Andrijana Belović (glas i klavijature), Jamal Al Kiswani (saksofoni, flauta, gitara, klavijature) i Marko Grubić (bas, gitara, klavijature, loopovi).

Autore pozorišne predstave “Dogvil” najviše zanima specifična psihologija izolacije koja dugoročno ostavlja posledice na svakog pojedinca u izolovanoj zajednici. Na bini su tri muzičara, glumica i glumac, a narativ se predstavlja glumom, koncertnim izvođenjem i interakcijom sa videom, odnosno filmskim scenama na velikom platnu, koje dominira scenografijom.

Premijera je predviđena za 19. decembar 2014. godine u Mikser House-u.