PODELI

Jedan od zanimljivijih sastava nove scene pančevački psihodelični fusion rock bend Bas i Stega, nakon objavljivanja albuma „Nova Stvar“ početkom 2015. godine u martu mesecu kreće u koncertnu promociju.

Instrumentalnom sastavu koji čine Vlajić Dragan Gale (gitara ), Stevan Đorđević (gitara), Miroslav Sekulić Bata (bas) se od početka godine priključio novi bubnjar Nikola Pujaz sa kojim će bend nastupiti premijerno 14. marta u zrenjaninskom klubu „Mamurno Magare“.

Ova četvorka najavljuje uzbudljivo live putovanje kroz novi album kao i neke nove pesme koje se ne nalaze na istom. Nakon zrenjaninske promocije zvuci „Nove stvari“ ispuniće „Dvoranu Apolo“ u Pančevu 21. marta. gde će kao podrška na koncertu nastupiti bendovi Transeen iz Pančeva i White City Massive iz Beograda.

Beogradska promocija održaće se u KC Gradu 2. Aprila a više detalja bend će objaviti na svojoj facebook stranici narednih nedelja. Album „Nova Stvar“ koji je dobio odlične kritike slušalaca kao i nekih radio stanica kako domaćih tako i sa ex-yu prostora možete poslušati ovde.

Foto: Nemanja Đorđević