PODELI

Sredina marta već je tradicionalno zelene boje u Hrvatskoj. To je vreme slavljenja Svetog Patrika i pozitivnih vibracija uz zvukove „Iraca“ s Kvarnera, riječke grupe Belfast Food. Ove godine Belfast Food slavi 18 godina neprekidnog rada, a svoju punoletnost obeležiće mini turnejom koja će obuhvatiti pet gradova u pet dana.

„Zeleni ožujak“ započinje danas, 13. marta, u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, nastavlja se 14. u Zadru, 15. marta u Splitu, 16.  u Murskom Središću, a  kraj ove punoletne prolećne turneje biće u Šibeniku 17. marta.

„Naša publika dobro zna što će dobiti na našim koncertima, a one koji to ne znaju, pozivamo da dođu i saznaju! Imamo novi singl, nabrijani smo na svirku i, sportskim rječnikom rečeno, uzbuđenja neće nedostajati. Posebno nas veseli što se ponovno vraćamo životu na cesti, kao i kad smo tek počeli – u tih pet dana proći ćemo popriličan broj kilometara, odsvirati pet koncerata u pet različitih gradova. Jednostavno, to je rock and roll“, poručuje Erik Malnar, frontman grupe.

Belfast Food će na ovoj mini turneji promovisati i novi singl „Očekivanja“ koji su predstavili na nedavno održanom Zagrebačkom festivalu. Pesma najavljuje novi album kojeg bend upravo završava i čije će nove pesme izvesti uživo na najavljenim koncertima.

Naravno, naći će se tu i stari favoriti za tradicionalnu irsku feštu stoga bend poziva sve stare i nove fanove, uz jedinstvenu poruku: „Protresi ud uz Belfast Food!“

13.3. – Vintage Industrial bar, Zagreb

14.3. – Q-bar, Zadar

15.3. – O’hara, Split

16.3. – Cult, Mursko Središće

17.3. – Ex Krka hotel, Šibenik