PODELI

Generalni pokrovitelj INmusic festivala Ožujsko pivo u partnerstvu sa ZET-om i ove je godine organizovao besplatan javni prevoz za posetioce INmusic festivala u sklopu kampanje „Razmisli – kad piješ, ne vozi“.

Svim posetiocima osiguran je besplatan javni prevoz ZET-ovim tramvajima i autobusima tokom festivala koji se održava od 23. do 25. juna na zagrebačkom Jarunu.

Prilikom ulaska u ZET-ova vozila dovoljno je pokazati ulaznicu ili festivalsku narukvicu.

Kampanjom „Razmisli – kad piješ, ne vozi“ Zagrebačka pivovara želi podignuti svest o neprihvatljivosti vožnje i konzumacije alkohola te edukovati javnost o opasnostima vožnje u alkoholsanom stanju. Kao prvi i vodeći glas odgovornog konzumiranja piva u zemlji, Zagrebačka pivovara kampanjom „Razmisli“, koju sprovodi od 2008. godine, aktivno zagovara odgovornu konzumaciju alkohola i sigurnog ponašanja u saobraćaju, što je dokazala svojom prisutnošću i na ovogodišnjem izdanju INmusic festivala.

Festivalsku ulaznicu možete kupiti za 349 kuna u najbližem Tisak Media centru i Tisak Media Webshopu, u Dirty Old Shopu u Zagrebu i na službenim stranicama festivala: www.inmusicfestival.com.

Pogledajte kompletan program i satnicu OVDE.