PODELI

Poznati novosadski muzičar i pesnik, Đorđe Balašević održaće svečani Božićni koncert u varaždinskoj Areni u subotu, 26. decembra. Biće to njegov jedini puni koncertni nastup u Hrvatskoj u narednom periodu.

Za kraj još jedne godine ispunjene trijumfalnim nastupima Đorđe Balašević sprema poseban susret s fanovima u Hrvatskoj, u gradu s kojim ga veže dugogodišnje neraskidivo prijateljstvo. Još je živo sećanje na prošli dolazak u “Najzapadniju panonsku luku”, kako ju je pozdravio izlaskom pred potpuno ispunjen auditorij. Kad su se rastali nekoliko sati kasnije u svom stilu je komentarisao “Ako ovo nije bio koncert, e, onda stvarno ne znam šta jeste…” što sasvim dovoljno govori što se u međuvremenu dogodilo.

Božićni koncert sadržaće najvažnije momente iz Balaševićeve impresivne pesmarice. Na sceni će mu se pridružiti 16 izvanrednih muzičara uključujući i sjajne vojvođanske tamburaše, maestra Aleksandra Dujina, saksofonista Gabora Bunforda i violinistu Ignaca Shena, a kao poseban gost nastupiće Nikša Bratoš.

Poslednjih nekoliko godina Balašević učestalo čini nešto jako tipično za njegovu karijeru – ruši rekorde. Čak šest rasprodanih koncerata u K.D. Vatroslav Lisinski kad se red za ulaznice protezao nekoliko stotina metara od dvorane ili neverojatnih 9.000 ljudi na osječkoj Tvrđi pokazuju da njegova muzika briše sve granice i povezuje čvršće nekog ikad. Ulaznice

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 23. novembra. U prvoj fazi u ponudi su 4 vrste ulaznice po promo cenama s popustom od 25% te u vrlo ograničenom broju:

Fan pit – 220 kn

Parter – 180 kn

Tribina Plus – 180 kn

Tribina – 160 kn

https://www.youtube.com/watch?v=ecgF_L7rbYo

Ulaznice potražite u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dallasu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mestima sastava Ticketshop:

Tisak Media Varaždin – Kukuljevićeva 13

Investigo koncerti Varaždin – Zagrebačka 71/2

Arena Varaždin – caffe bar Time out

Video Net/Tobaco Varaždin – Trg kralja Tomislava 4

Online prodaja: www.ticketshop.hr